Gevelrenovatie Friesland

Palsma Cleaning uit Friesland is gespecialiseerd in voegwerk, hakken, stralen, impregneren, scheurherstel, gevelreiniging en betonrenovatie en beschikt over jarenlange ervaring en alle benodigde machines.

Gevelreiniging

Lichte vervuiling | Gevelreiniging

Hierbij wordt gebruik gemaakt van stoomcleaning of hoge drukreiniging. Deze manier van gevelreiniging is uitermate geschikt voor het verwijderen van mos of vuil.

Bij deze methode wordt het water verwarmd tot temperaturen boven de 100 graden en vervolgens wordt de vervuiling met een hogedrukreiniger verwijderd.

Midden vervuiling | Gevelreiniging

Bij deze vorm van gevelreiniging wordt gebruik gemaakt van chemisch reinigen. Deze manier van gevelreiniging is uitermate geschikt om verfresten of roet te verwijderen.

Bij deze methode wordt er eerst een chemisch middel op de gevel aangebracht en vervolgens wordt de vervuiling door middel van een hogedrukreiniger verwijderd.

Zware vervuiling | Gevelreiniging

Hierbij wordt gebruik gemaakt van stralen. Deze manier van gevelreiniging is uitermate geschikte voor extreem zware vervuiling.

Bij deze methode wordt water met zand of grit gemengd en vervolgens wordt de vervuiling weg op professionele wijze weg gestraald.

Voegwerk hakken

Voegen uit hakken is een goede oplossing om oude voegen op een effectieve en nette manier te verwijderen. Wanneer uw voegen beschadigd zijn (barsten of scheuren) doet u er goed aan om deze te verwijderen. Naast dat het geen mooi gezicht is, kunnen scheuren en barsten in het voegwerk ervoor zorgen dat vocht kan indringen in de gevel. Hierdoor kunnen verschillende vochtproblemen ontstaan. Palsma Cleaning kan de oude voegen voor u verwijderen en uw gevel voorzien van nieuw voegwerk.

Voegwerk

Voegwerk is het cement dat zich tussen de stenen van uw gevel bevindt. Een goede sterke voeg is belangrijk voor een buitenmuur! Door invloeden van weersomstandigheden en andere slijtage kunnen de voegen gaan scheuren of brokkelen. Palsma Cleaning kan de oude voegen voor u verwijderen en uw gevel voorzien van nieuw voegwerk.

Stralen

Het stralen van een gevel gebeurd bij zware vervuiling van de gevel. Door het reinigen van uw gevel geeft u uw buitenmuur weer een goede uitstraling. Daarnaast heeft u het vuil verwijderd en dus de levensduur van uw gevel weer verlengd, want vuil dat langere tijd op uw gevel zit kan uw gevel op den duur aantasten.

Impregneren

Impregneren van een gevel wordt vaak gedaan bij gevels waar veel vocht in zit. Er zijn meerdere oorzaken voor dit vocht in de muur, het kan komen door optrekkend vocht of door vocht van buitenaf. Palsma Cleaning impregneert uw gevel zodat het impregneermateriaal de poriën van de muur dicht waardoor er dus geen vocht meer naar binnen kan.

Scheurherstel

Scheuren in uw metselwerk zien er niet mooi uit en kunnen leiden tot ernstige problemen in uw bouwconstructie. Als er een scheur ontstaat in een gemetselde muur, neemt de spanning in het metselwerk af en verliest uw muur of gevel zijn kracht. Door dat Palsma Cleaning de oorzaak van de scheur in uw muur onderzoekt en deze leidend laat zijn in de herstelmethode, wordt de scheur in de muur niet alleen onzichtbaar hersteld, maar wordt ook nieuwe muurschade voorkomen. De kracht van uw muur wordt volledig hersteld.